Våre ansatte

Ved Hesteklinikken arbeider dyrlegene Anne Kristin Milde, Jon Thorson og Hanne Rasmussen, og de har til sammen mer enn 45 års erfaring i hestesykdommer. Vår kunnskap er din trygghet!

renate

Assistent Renate

Våre 3 assistenter driver alle med hest på fritiden, og har gjort dette hele sin ungdomstid: * Elisabeth er bestevenn med sin pensjonisttraver Søviken, og trives med ham. * Terese har egen stall med travhest og hund på Osterøy. * Renate arbeider også på Stall Blindheim, og kan lære deg alt om følling og føllets første levedøgn.

Daglig leder Tone

Daglig leder Tone

Daglig leder Tone M Blindheim har erfaring innen både travsport og ridning. Som innehaver av Stall Blindheim avlsstasjon og rehabilitering av pasienter, har hun drevet stutteri og avlsstasjonsvirksomhet siden 1993. PERSONPROFILER

 

Anne Kristin Milde (veterinær)Veterinær Anne Kristin Milde er i en klasse for seg når det gjelder veterinærmedisin, og spesielt med tanke på hestekunnskap. Hun var en av de første kvinner innen veterinæryrket da hun tok sin utdannelse i 1971, og hun har stadig som mål å holde seg oppdatert. Ikke bare er hun en kapasitet med sin kunnskap, sin gode hukommelse og lange erfaring, men hun er også stadig lysten på å lære mer. På Klinikken på Travparken er vetr. Milde en stor ressursperson for det faglige miljø. A K Milde i korte trekk: # Fra Bergen # Tok veterinærmedisinske studium i Oslo og embedseksamen 1971 # Har siden den gang jobbet både som almenpraktiserende veterinær og spesialist # I flere omganger har hun også drevet forskining og undervist i kliniske fag ved Norges Veterinærhøgskole # De siste 20 årene har hun spesialisert seg innen kirurgi og hestemedisin # Underviser fortsatt noe ved Stend Jordbrukshøyskole i fagene Sykdomslære og valgfag Hest # Hest er fremdeles hennes yndlingsdyr som pasient og hun prøver vedvarende å øke min kunnskap om dette interessante og kompliserte vesen

Vetr. Jon Thorson

Vetr. Jon Thorson

Jon Thorson (veterinær)

# Fra Lindås i Nordhordland. # Har veterinær utdannelsen sin fra ”The University of Liverpool” i England, en skole som er anerkjent i hele Europa for sin heste kunnskap. # Jon har vært ansatt ved Klinikken på Travparken siden år 2000. Han er den av klinikk veterinærene som er mest på klinikken, og etter å ha behandlet ca. 1500 hester årlig har han mye erfaring innen halthetsutredelser, tannhelsearbeid, luftveisundersøkelser og reproduksjonsarbeid. # For å holde seg faglig oppdatert reiser han minst en gang i året på internasjonale kongresser/kurs eller nasjonale hesteveterinær kurs. # Har selv drevet mye med hest, mest travere, men har også hatt Islandshest og Shetlandsponnier. # Nå brukes fritiden mest sammen med familien, hvor aktiviteter som fotball, fiske og friluftsliv prioriteres så mye som mulig.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: